Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

billede af personer der træner på stepbænke

Kalender

Kalender over motionskurser

FOF København har hvert år hundredevis af kurser og workshops i motion, dans og yoga. Du kan nemt finde et hold, der passer til dig og dine behov. Vi har aktiviteter på mange forskellige niveauer, træning både ude, inde og i vandet, og vi har hensyntagende hold for dig med skavanker.

Vores motionskurser foregår både i København og det øvrige hovedstadsområde.

Hvornår passer det dig?

På denne side kan du se vores aktivitetskalender, hvor alle kurser vises i datoorden. Ved hvert hold kan du også se, om holdet løber over flere dage, eller det er et intensivt dagskursus. Kalenderen gør det nemt for dig at få overblikket over alle vores hold – og måske du vil planlægge en aktivitet sammen med andre og skabe gode minder? Læs mere om alle aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores motionskurser

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

På denne side finder du kun hold, der ikke har haft første mødegang. Hvis du også er interesseret i at se hold, der er startet, kan du finde alle motionskurserne her: Motion, dans og yoga.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5