Skip to content
Dans Tango hos FOF København

Argentinsk tango

Dans argentinsk tango i København – temperament og elegance

Den argentinske tango repræsenterer en harmonisk fusion af krop og sind, hvor samspillet mellem dansende partnere og måden, kroppen bruges på, er i fokus. Forestil dig det som at træde ind i en lille, poetisk fortælling, hvor to stemmer smelter sammen med den mest fortryllende musik og skaber en improviseret dans, hvor nærvær i både krop og sind forenes.

Undervisningen i argentinsk tango er dedikeret til at fordybe kommunikationen mellem dansende partnere og fremhæve glæden ved at danse sammen. Vores mål er at skabe et rum, der opfordrer til leg og udforskning, samtidig med at vi beriger danserepertoiret med praktiske elementer. Vi arbejder intensivt med trin, teknik, musikalitet, kropsbevidsthed og kommunikation for at give dig optimale forudsætninger for at udtrykke dig selv gennem dansen.

Temperamentet og elegance i argentinsk tango styrkes ved at fokusere på rytmik, kropsholdning og perfektionering af forskellige figurer. Dansen handler om det smukke samspil mellem mand og kvinde, hvor krop og sind forenes i en harmonisk enhed. Udfordr dig selv i argentinsk tango og lad magien udfolde sig gennem din dedikation og kærlighed til dansen.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kurser i argentinsk tango på Frederiksberg. Find adressen under holdinfo på det enkelte hold.

Hvem underviser i argentinsk tango?

Underviserne i argentinsk tango har mange års danseerfaring og erfaring med undervisning på flere niveauer.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus i argentinsk tango herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér