Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Rundvisninger og ture hos FOF København

Foredrag, rundvisninger og ture

Foredrag, rundvisninger og ture – tag med ud og nyd forår og sommer!

Deltag i den traditionsrige sommerhøjskole i juni med kulturelle foredrag og oplevelser, eller tag med ud på ture, rundvisninger og byvandringer i hele landet.

Sommerhøjskole finder sted på Lindegården i Bondebyen i Lyngby, hvor vi dykker ned i et emne, og tager på bustur ind i kulturen og ud i naturen. Du kan glæde dig til en uge med foredrag, kaffepauser under lindetræet i gårdhaven, traditionel frokost med smørrebrød og to halvdagsbusture.

På vores rundvisninger og ture tager dygtige guider dig med ud på oplevelser i byen og i naturen. Vi besøger kulturinstitutioner, museer og naturoplevelser i hele landet. Du kan bl.a. blive klogere på arkitektur, kunst, historie og byens skjulte steder, eller du kan tage med ud på naturture, hvor vi bl.a. ser på fugle og planter i den smukke danske natur. Under Turkalender kan du se alle kommende ture. Få det bedste ud af din sommer med aktiviteter for voksne, hos FOF København.

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Hvis der er flere end tre kurser i båndet, kan du se dem ved at klikke eller swipe mod højre.