Skip to content
Rundvisninger og ture hos FOF København

Foredrag, rundvisninger og ture

Foredrag, rundvisninger og ture – tag med ud og nyd forår og sommer!

Deltag i den traditionsrige sommerhøjskole med kulturelle foredrag og oplevelser, eller tag med ud på ture, rundvisninger og byvandringer i hele landet.

Sommerhøjskole finder sted på Lindegården i Bondebyen i Lyngby. Vi dykker ned i et emne, der optager os, og tager på bustur ind i kulturen og ud i naturen. Sommerhøjskolen er uden overnatning. I år afvikles den i dagene 17.-20. august 2021 og begynder hver dag kl. 10. Det er en uge med foredrag, kaffepauser under lindetræet i gårdhaven, traditionel frokost med smørrebrød og to halvdagsbusture.

På vores rundvisninger og ture tager dygtige guider dig med ud på oplevelser i byen og i naturen. Vi besøger kulturinstitutioner, museer og naturoplevelser i hele landet. Du kan bl.a. blive klogere på arkitektur, kunst, historie og byens skjulte steder, eller du kan tage med ud på naturture, hvor vi bl.a. ser på fugle og planter i den smukke danske natur. På denne side kan du se alle kommende ture.

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk