Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Jan Tvernø

Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje

Hvad får et helt almindeligt menneske i en alder af 46 år til at forlade sin alt for velbetalte faste stilling i sygehusvæsenet for at kaste sig ud i et usikkert liv som professionel turist på kanten af verden? Det får du svar på, når Jan Tvernø levende og humoristisk fortæller om sine oplevelser fra nogle af verdenens mindst besøgte afkroge.

På sine rejser stræber eventyreren Jan Tvernø altid efter at opleve det ekstraordinære. Han har altid jagtet den mest støvede vej, den fjernest beliggende landsby, det højeste bjergpas og andre spektakulære steder. Han er typen, der uvilkårligt drejer til venstre fra hovedvejen, hvis sidevejen fortaber sig i horisontens intethed.

Til dette foredrag kommer du bl.a. til at høre, hvordan man tackler:

  • Sikkerhedslandinger i Papua Ny-Guinea
  • Unge mænd med Kalashnikovs i Sydsudan
  • Rejser til lande, der i realiteten ikke eksisterer
  • Det intensive møde med bjerggorillaer i Uganda
  • Udmattelse i godt 7.000 meters højde i Andesbjergene
  • Alvorlige bilulykker på Pamir Highway i Tadsjikistan
  • Anholdelse i La Paz lufthavn Færdselspolitiet i Kirgisistan
  • Forhør på en militærbase i Somaliland under mistanke for spionage

Om Jan Tvernø

Jan Tvernø er et helt almindeligt menneske med et helt ualmindeligt liv. Han har oplevet mere end de fleste mennesker på sine rejser rundt om i verden. Jan Tvernø vil gerne bidrage til at afmystificere den fantastiske verden, som vi lever i ved at fortælle om underholdende og lærerige møder med helt almindelige mennesker i fjerne lande som Bolivia, Iran, Somalia, Tadsjikistan, Mongoliet eller Papua Ny-Guinea. Han elsker at formidle budskabet om interkulturelle forståelser på tværs af åbenlyse forskelligheder. I bund og grund er Jorden befolket af helt almindelige mennesker, som har de samme grundlæggende udfordringer, uanset hvor i verden man bor.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.10.2023 19:00-21:00 Lyngby, Jernbanepladsen Jan Tvernø
Foredragsholder

Jan Tvernø

Jan Tvernø er et helt almindeligt menneske med et helt ualmindeligt liv. Han har oplevet mere end de fleste mennesker på sine rejser rundt om i verden. Jan Tvernø vil gerne bidrage til at afmystificere den fantastiske verden, vi lever i, ved at fortælle om underholdende og lærerige møder med helt almindelige mennesker i fjerne lande som Bolivia, Iran, Somalia, Tadsjikistan, Mongoliet eller Papua Ny-Guinea! Han elsker at formidle budskabet om interkulturel forståelse på tværs af åbenlyse forskelligheder. I bund og grund er jorden befolket af helt almindelige mennesker, som har de samme grundlæggende udfordringer, uanset hvor i verden de bor.