Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Lær at spille ukulele fra 9 år

Ukulele for børn fra 9 år

Ukulele for børn fra 9 år

Er ukulele mon noget for dig? Ukulele er et fantastisk instrument, som bruges i mange forskellige musikgenrer – kun fantasien sætter grænser. Det er sjovt at spille ukulele, og så er det altid nemt at have det lille instrument med sig.

På dette introforløb stifter du bekendtskab med din ukulele og bliver introduceret og fortrolig med dit instrument. Forhåbentlig får du lyst til mere undervisning og vælger at fortsætte på et vores længere sæsonhold.

Musikunderviseren tilrettelægger holdet efter dit niveau og forudsætninger, og vi kigger også sammen på dine evt. ønsker til undervisningen.

Medbring

Du skal medbringe dit eget instrument.

Værd at vide

Der er max to børn pr. hold. Hvis underviseren vurderer, at niveauet på holdet er for forskelligt, forbeholder vi os retten til at dele lektionen imellem de to deltagere, så børnene får mest muligt ud af undervisningen.

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser