Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Programmering for børn og unge hos FOF København

Programmering i Python – voksne og børn 10-15 år – vinterferie workshop

Programmering i Python – voksne og børn 9-15 år – vinterferie

Tag mor, far eller bedsteforældre med på kursus og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. Hen over to dage i vinterferien skal vi prøve kræfter med programmering i Python. Både barn og voksen deltager aktivt i undervisningen og holdet er for alle.

På dette kursus kommer vi til at stifte bekendtskab med Python, et af verdens mest benyttede programmeringssprog. Det er hurtigt og relativt nemt at gå til, og vi kommer i løbet af workshoppen til at få en fin grundforståelse for Python. Vi vil gå fra det allermest basale til at bygge flotte grafisk mønstrer op i Python.

Undervejs kommer I også til at stifte bekendtskab med lidt sjov spilprogrammering, hvor vi laver små spil som bl.a. yatzee og quizzer. Og så har vi det sjovt!

Medbring

Egen bærbar computer (ikke Chromebook) og høretelefoner. Det er en fordel, at benytte en computer, man er fortrolig med.

Evt. lidt sund snack, madpakke og drikkevarer.

Værd at vide

Prisen dækker én voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Kurser for familier hos FOF København

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser