Vil du lære at lave sprøde lækre macarons? Brug en dag i efterårsferien på sjov i konditorkøkkenet sammen med mor, far eller dine bedsteforældre.
Macaron er en populær og lækker fransk specialitet som ofte ses i mange smukke farver og med et hav af forskellige smage.
På kurset skal I lære at lave lækre sprøde macarons. I lærer at lave dejen, får viden om temperaturer på sukkermassen, og hvordan man pisker æggehviderne. I får tips til afbagning, så jeres macarons får de rigtige »fødder«, og så skal jeres macarons selvfølgelig også have lækkert fyld.
Når kurset er slut, kan I lave macarons, og I får selvfølgelig jeres egne macarons med hjem til resten af familien – hvis I altså vil dele?
Viskestykke, karklud, håndmixer og en bøtte med låg til at fragte jeres macarons hjem i.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld jer derfor gerne i god tid, så I er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 19.10.2025 | 15:00-18:25 | KBH V, Humletorvet | Jutta Pallesgaard |
Uddannelse: Jutta blev uddannet bager i 1992 og fortsatte derefter sin uddannelse som konditor, som hun afsluttede i 1995.
Andet: Jeg har opdaget, at undervisning giver mig utrolig meget. Det er spændende at se de flotte resultater, kursisterne skaber. Mit mål er, at alle efter kurset kan genskabe det samme derhjemme. Jutta underviser på både voksen- og familiekurser og ser frem til at byde dig velkommen.