Skip to content
Videnskab for børn og unge hos FOF København

Naturvidenskab

Gå til naturvidenskab med dit barn eller barnebarn – science i børnehøjde

Gå til science med dit barn eller barnebarn og få en lærerig og spændende oplevelse sammen på vores kurser i København. Her handler det bl.a. om bæredygtighed og køkkenkemi. I en verden med klimaforandringer må vi – og ikke mindst vores børn – forstå de omgivelser, vi lever i.

Gennem forsøg og små eksperimenter får børnene indblik i naturens kræfter, og det bliver nemmere at forstå de luftige begreber om klima og forurening. Alle forsøg er helt ufarlige, i børnehøjde og på børnenes præmisser. På kurserne er der tid til ro, spørgsmål og forundring. Undervisningen er tilpasset, så børn fra 5 år kan være med, og både voksen og barn går hjem med aha-oplevelser, som de er blevet klogere af.

Tilmelding til vores familiekurser i naturvidenskab

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér

foredrag om natur og videnskab for børn og voksne

Foredrag om natur og videnskab

Forstå naturen omkring dig. Bliv klogere på videnskabens store opdagelser og fantastiske opfindelser. Og bliv slået bagover af krøllede hjerner og nørdet begejstring.