Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Foto hos FOF København

Fotografisk workshop – hver 14. dag

Fotografisk workshop – hver 14. dag

– inspiration og sparring

Du er nok allerede nået et stykke med dit fotografi og er helt med på, hvad begreber som ISO, lukkertid og blænde betyder. Du har også et grundlæggende kendskab til billedbehandling i et eller flere programmer. Nu har du lyst til at nå endnu længere med dit fotografi.

På workshoppen vil vi arbejde med forskellige fotografiske emner, f.eks. portrætfotografering eller sportsfotografering. Emnerne vil i et vist omfang blive tilpasset kursisternes ønsker.

Du vil blive udfordret med små opgaver på stedet og lidt større opgaver, som løses hjemme mellem hver mødegang. Du vil også gennem hele perioden skulle arbejde med et større fotografisk projekt, som du selv definerer. Workshoppen vil omhandle både fotografering og efterbehandling af billeder, og du vil kunne få gode råd om begge dele til lige netop dine billeder.

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser