Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

IT-kurser og økonomi hos FOF København

InDesign grundkursus - fjernundervisning

InDesign grundkursus - fjernundervisning

Fjernundervisningen kan gennemføres når som helst, og har ikke en fast længde eller bestemte tidspunkter, man skal være online. Der kan derfor ses bort fra dato og tid her på siden. Løbende tilmelding og startdato efter aftale. 

Du skal selv sørge for, at din computer er udstyret med de relevante programmer.

Her lærer du grundlæggende funktioner, værktøjer og metoder til at arbejde med tekst, billeder og farver. Kurset arbejder med tekstrammer, figursats, tekstomløb og spalter m.m. Du lærer også at oprette simple, tegnede objekter samt indsætte og fritlægge billeder.

Der bliver gennemgået farvemodellerne CMYK, RGB og LAB, som er forudsætningen for brugen af farver og farveforløb i InDesign, og der arbejdes med flersidede og helt store dokumenter, samt mastersider, indholdsfortegnelse, fodnoter og stavekontrol, inden det færdige materiale kan udskrives på egen printer eller klargøres til tryk. Grundlæggende kendskab til mus og filhåndtering forudsættes.

Du kan arbejde med den version af InDesign, du ønsker. Oplys venligst ved tilmelding.

Kursusmateriale og kursusbevis er inkl. i prisen.

Tilmelding er bindende, når kursusgebyret er betalt.

Hvad er fjernundervisning hos FOF?

Fjernundervisningen fungerer lidt lige som den gammeldags brevskole, du får bare noget hurtigere svar, og kan blive guidet med videosvar hvis det er nødvendigt.

Til hvert kursus er der materialer og øvelser, du sender til underviseren, og du kan altid sende en mail, hvis noget driller eller du går i stå. Kurserne er typisk delt op i 8 lektioner for at fungere som normale aftenhold, der foregår over 8 uger, så opfordringen er, at du finder en dag i ugen, der passer dig, og så laver én lektion om ugen. Men du kan også lave det hele på en weekend, eller springe en uge over, det er helt op til dig.

For overblik over det præcise indhold på de enkelte lektioner findes uddybende information på uv.fof.dk

IT OG WEB

Se alle aktuelle kurser