Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Vi oplever i øjeblikket problemer med betaling på hjemmesiden. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for tilmelding.

Send mail
Lær at lave italiensk mad hos FOF København

Det italienske køkken

Det italienske køkken

Vil du mestre det italienske køkken? Det italienske køkken er meget mere end spaghetti bolognese og pizza.

På dette kursus arbejder vi med mange af de berømte såvel som helt ukendte italienske retter fra de forskellige regioner af Italien. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Vi kokkererer både varme og kolde forretter, hovedretter, forskellige slags pasta og desserter. En historie eller to om italiensk madkultur og tradition vil måske også snige sig ind.

Vi afslutter selvfølgelig kursusdagen med fællesspisning af vores lækre hjemmelavede mad, som vi i fællesskab har kokkereret.

Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude, evt. en hakkekniv og urtekniv.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Filtrér
Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser