Skip to content
Madkurser hos FOF København

Sovs, sovs og atter sovs

Sovs, sovs og atter sovs

Sovsen eller saucen er det, der binder retten sammen.

Vi tager udgangspunkt i diverse grundsaucer som f.eks. espagnole, velouté, béarnaise, mayonnaise og béchamel og lærer, hvordan vi laver dem fra bunden, men også hvordan vi kan videreudvikle dem til andre skønne saucer. Vi skal også arbejde med kød, fisk og grønt og have indblik i, hvilke saucer der passer til hvilke emner og retter.

Du lærer bl.a.:

  • Hvordan man laver sauce fra bunden
  • Hvordan du laver en hurtig sauce i hverdagen – uden snyd
  • Hvilken sauce der går til hvilken mad
  • Hvordan man laver fond og glace

Vi afslutter selvfølgelig hver kursusaften med at smage og nyde alle de lækre retter, vi har kokkereret.

Efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.

Medbring: Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv og forklæde.

Værd at vide: Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser