Skip to content
Madkurser hos FOF København

Vegetarisk indisk mad

Vegetarisk indisk mad

Indisk vegetarmad er meget mere end de kødfrie retter du kan få på en indisk restaurantbuffet. Det traditionelle indiske køkken er kæmpestort, med mange regionale variationer og smagsnuancer.

På dette kursus kokkererer vi friske vegetariske retter baseret på hovedsageligt økologiske råvarer og indiske krydderier. Men vi skal også prøve nogle af de eksotiske indiske grøntsager. Er du først fortrolig med det indiske køkken, bliver det meget nemmere at være vegetar. Der anvendes mælkeprodukter, men ikke æg, løg og svampe. Alle retter kan uden problemer tilpasses til veganske principper.

Du får prøvet mange sider af det indiske køkken, du lærer bl.a. at lave:

• Varme daals og kitchari
• Friske chutneyer, raitaer og salater
• Hjemmelavet panir (friskost)
• Samosas og andre geniale godbidder fra det indiske gadekøkken
• Chapati, parathas og puribrød
• Indiske salater og grøntsagsretter

Du får også forslag til lynretter, hvis du er presset på tiden, men stadig gerne vil spise hjemmelavet mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.