Skip to content

Du kan lige nu opleve op til 24 timers forsinkelse på din tilmeldingsbekræftelse ved køb.

billede af to personer der danser

De gamle danse

Få genopfrisket trinene eller lær at danse les lanciers eller folkedans fra bunden

Prøv traditionelle gamle danse som folkedans eller les lanciers.

Les lancier er den traditionelle pardans, som er en social danseform med god plads til smil. Les lanciers er en pardans med rødder i det engelske og franske hof, hvor koreografierne og den tilhørende musik har hentet inspiration fra militæret. Les lanciers danses i dag i hele landet, både ved hoffet og på gymnasier, ligesom dansen også har overlevet på de danske kaserner. Så kom og vær del af en herlig og humørfyldt tradition. 

Til vores kurser i folkedans danser vi dansk og nordisk folkedans. Der kommer til at være stort fokus på, hvordan vi får det til at fungere rigtig godt sammen i par, samtidig med at vi også arbejder med den egne kropsbevidsthed og samspillet mellem musikken og dansen.

Hvor foregår undervisningen?

Du kan modtage undervisning i les lanciers i Kulturcenter Mariehøj i Holte, mens vores kurser i folkedans foregår i Dansekapellet i København NV.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i de gamle danse?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér