Skip to content
Udeliv hos FOF København

Hundetræning – hvalpe 9-26 uger

Hundetræning for hvalpe 9-26 uger

På dette kursus vil vi udelukkende arbejde med positive træningsmetoder ud fra adfærdspsykologiske principper, herunder klassiske og operante metoder. Du vil få redskaber, så du kan lære at forstå din hunds adfærd bedre og redskaber til et godt samarbejde mellem din hund og dig. 

Hver gang vi mødes, vil vi arbejde med redskaber til indlæring af lydighed i hverdagen og træningen vil omfatte indkald, "nej", at gå pænt i snor og "sit", "dæk" og "stå". Derudover øver vi kontakt, almindelig omgængelighed, miljøtræning, lydtræning, kropskontrol samt tips og tricks. Du lærer teori om hunden, dens behov, adfærd og sprog, og der vil være mulighed for socialisering. Hver gang vil der også være tid til spørgsmål og egne ønsker.

Fordelen ved et hold kun for hvalpe er, at vi bedre kan passe på dem, og sammen med andre hvalpe kan de opbygge en masse gode oplevelser. Det er socialisering med andre hvalpe, så de med deres hvalpeadfærd rigtigt kan få lov at være hvalpe. Desuden møder vi andre, der lige nu har samme problematikker, som vi kan tale om, og som vi sammen kan løse.

Værd at vide

Vi træner på offentligt tilgængelige arealer, hvor der kan forekomme forstyrrelser fra forbipasserende, men det bruger vi som en del af oplæringen. Træningen foregår altid med hunden i snor.

Medbring

Første gang vi mødes, bedes du medbringe vaccinationsattest samt dokumentation for den lovpligtige ansvarsforsikring udvidet med ansvar vedr. deltagelse i hundetræning. Kræver din hund særlig hensyntagen, bedes du kontakte underviseren inden kursets start.

UDELIV OG HOBBY

Se alle aktuelle kurser