Skip to content
Lær arabisk hos FOF Nordsjælland

Arabisk

Lær arabisk fra bunden – undervisning i arabisk for begyndere på aftenskole

Arabisk er det femte mest talte sprog i verden – og med et sprogkursus i arabisk får du mulighed for at tale med flere end 275 millioner mennesker! Det arabiske sprogs udbredelse i hele verden betyder ikke mindst, at det inden for flere erhverv er et attraktivt sprog at kunne. 

I FOF Nordsjælland kan du tage et arabiskkursus for begyndere med udgangspunkt i den egyptiske dialekt, som primært tales i Egypten, men som er forståelig i andre arabisktalende lande. På begynderkurser i arabisk lærer du sproget af dygtige og kompetente undervisere, og du starter med at lære arabisk på europæiske bogstaver og med fokus på sætninger, ordforråd og gentagelse.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her har vi undervisning i arabisk

FOF Nordsjælland tilbyder arabiskundervisning i Gentofte. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér