Skip to content
Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – niveau A1+ – for seniorer

Italiensk på niveau A1+ for seniorer

Elsker du Italien og det italienske sprog, men du vil gerne gøre det i dit eget, rolige tempo? Italienerne bliver enormt begejstrede, hvis du forsøger dig på deres modersmål. Derfor kommer du langt, hvis du kender enkle sætninger, når du rejser rundt i Italien.

Hvordan foregår undervisningen?

Dette kursus er for dig, som allerede har taget et begynderkursus i italiensk og som gerne vil forsætte med at lære sproget i dit eget, rolige tempo. Vi har ikke travlt, og derfor er er plads til at gentage tingene ofte, imens vi hygger os sammen. Kurset henvender sig til dig, som har brug for at der tages lidt flere hensyn og gerne vil have god tid til at lære italiensk i fællesskab med andre. 

Værd at vide

I undervisningen har vi særligt fokus på hverdagssprog og udtale, så du kan begå dig på rejsen, men du bliver også introduceret til den helt grundlæggende grammatik. Vi øver forskellige hverdagssituationer, så du f.eks. kan spørge om vej, shoppe i lokale forretninger eller bestille mad på typisk restaurant. Undervejs vil du også få et indblik i den italienske kultur og italienernes dagligdag.

Sprogets niveauet på kurset er A1+. Hvis du ønsker at læse mere om de forskellige niveauer, kan du klikke her

 

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser