Skip to content
Lær portugesisk hos FOF København

Brasiliansk portugisisk – niveau A1

Har du allerede en smule kendskab til brasiliansk portugisisk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i brasiliansk portugisisk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie eller forretningsrejse i Brasilien, hvor du ønsker at begå dig på simpelt brasiliansk portugisisk.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Vi arbejder først og fremmest med det talte sprog, som det tales i Brasilien. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked.

Vi arbejder også med den grundlæggende grammatik. Undervejs vil du også få et indblik i den brasilianske kultur via de tekster vi læser og dialogtræning.

Hvad er målgruppen?

Brasiliansk portugisisk niveau A1 er for dig, som allerede kan forstå meget enkle ytringer, når folk taler langsomt og tydeligt, og som har sproglige forudsætninger svarende til omkring en sæsons begynderundervisning. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag. Du kan også føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.  

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Filtrér
Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser