Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Gua bao er en asiatisk dampet bolle med lækkert fyld – det asiatiske køkkens svar på en burger.
På kurset laver vi retten helt fra bunden med forskelligt fyld af krydret kød og grønsager. Der vil blive lagt vægt på udskæring af råvarer, smag og præsentation, og vi skal b.la. lave dejen til bollerne, som vi damper i vores bambusdampere. Dampningen giver en lækker, luftig og svampet konsistens til brødet.
Vi starter med lidt brød, the og kaffe, mens dagens program gennemgås.
Velsmag i top og en uimodståelig skøn hapser.
Drikkevarer, viskestykker, karklude og et par mindre bøtter til evt. rester.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.