Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Vi tager kemi og fysikbøgerne med i køkkenet, når vi på dette kursus skal nørde chokoladetemperering i både teori og praktisk – og lave de fineste fyldte chokolader.
I hold af to personer skal du selv temperere chokolade, støbe chokoladeskaller, fylde hjemmelavet fyld i og lukke chokoladerne.
Det praktiske arbejde vil tage udgangspunkt i en videnskabelig gennemgang af, hvordan man opnår en tempereret chokolade, hvorfor chokoladerne trækker sig sammen, og hvad der sker, hvis man ikke temperer chokoladen.
Vi skal selvfølgelig også smage på chokoladerne og vurdere dem sensorisk.
Viskestykker, karklude og opbevaringsbøtter til at tage de færdige chokolader med hjem. Hvis du har noget chokoladegrej, som du bare ikke kan undvære, er du også velkommen til at medbringe dette.
Råvarer er inkluderet i prisen. Kendskab til chokoladetemperering er en fordel, men på ingen måde et krav. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.