Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Det klassiske franske køkken er fundamentet for væsentlige dele af vores madkultur. Vi skal stifte bekendtskab med både finere madlavning, regionale og dagligdagsretter. Over fem mødegange skal vi prøve kræfter og kommer vidt omkring den franske madkunst. Det er ikke så svært endda, og alle kan være med.
Vi fokuserer på de vigtigste råvarer, og prøver at forstå hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. Og vi skal selvfølgelig smage på alle de lækre retter.
Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet fransk mad.
Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv og forklæde.
Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.