Skip to content
foto af grøntsager

Det grønne køkken – vegetarisk og vegansk

Lær at lave vegetariske retter til hverdag og fest – få en mere bæredygtig hverdag med plantebaseret kost

På vores kurser i vegetarisk og vegansk mad kan du få inspiration til velsmagende plantebaserede retter til både hverdag og fest. Få viden om, hvor proteinerne kommer fra, hvordan man kan bruge mere eller mindre kendte grøntsager, hvorfor det er ekstra vigtigt at tænke på grundsmagen umami og meget andet. 

Du kan også blive motiveret til at skære ned på kødet – uden at skære proteinerne fra! Vi kigger mod østen og Mexico bliver bl.a. inspireret af deres køkken, hvor man finder brillante vegetariske og veganske retter.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om vores forskellige kurser i vegetarmad og vegansk mad herunder. Kurserne bliver afholdt i bl.a. København, Vedbæk, Holte og Kongens Lyngby. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér