Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Vi skal smage på forskellige øltyper af høj kvalitet og lære om deres forskellighed og spændende historie. Du lærer at bruge alle dine sanser, når vi smager os igennem de forskellige øl fra både små og store bryggerier. Vi kommer også omkring brygprocessen, øllets råvarer og hvilken mad, der passer til øllet.
Efter kurset har du fået opbygget en basisviden, som du kan trække frem, når du næste gang skal vælge den perfekte øl til dig selv, vennerne eller gæsterne.
Kurset afvikles af kellner Paw Nielsen som deler ud at sin store viden om ølhåndtering og -smagning.
Pilsner, Porter, Lambic, Hvedeøl og Ales.
Et eller flere ølglas til eget brug medbringes.