Skip to content
Daoyin qigong og taichi - foto Lillian Wong

Styrk dig selv – lær qigong på en weekend

Lær qigong på en weekend

Lær qigong på en weekend og genfind din indre ro, glæde og styrke. Ved regelmæssig udførelse af qigong er du med til at forebygge ubalancer som stress og kredsløbsforstyrrelser samt styrke knoglevæv og immunforsvar. Du opnår en bedre tilstand af både fysisk og psykisk balance, styrke og centrering. Kort sagt – du bliver i bedre humør og får et bedre energiflow i krop og sind.

På dette weekendkursus træner vi da mo qigong, som er en af de klassiske qigong stilarter, der består af lette, harmoniske bevægelser og stillinger. Det er en fremragende ”all-round” stilart, hvor vi får rørt, strakt og vitaliseret kroppen, styrket helbredet og den indre ro.

I løbet af weekenden bliver du undervist i 1. del af da mo qigong, nei dan – de indre øvelser. Du lærer øvelserne grundigt og får udleveret et kompendium og et videolink, så du efterfølgende kan lave stilarten derhjemme, hvis du ønsker det. Vi vil også lave meditationer og walking qigong som generelt opbygger og styrker kontakten til qi’en, vores vitalitetsenergi.

Læs mere om og se video med uddrag af stilarten samt andre lette øvelser på www.kropsaand.dk/qigong

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser