Bagsværd Lakrids har opnået guldmedalje for deres klassiske lakrids – og du er inviteret med inden for til lakridssmagning med overværelse af fremstilling tilsat fortællingen om kunsten at lave håndlavet lakrids.
Du kommer også på en lille rundtur på de mange m2 på Bagsværd Hovedgade, og naturligvis smager du en masse lakrids. Uanset om du er til mynte, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så er lakridsen af en helt speciel kaliber. Den håndlavede lakridskaramel er nemlig produceret af minimum 5% rå lakrids – og så smager den forrygende og fås også med chokoladeovertræk.
Til arrangementet kommer vi helt tæt på processen hos Bagsværd Lakrids, og vi skal opleve lakridsens tilblivelse direkte fra gryden – og smage den nylavede lakridskaramel.
Mens duften breder sig, får vi en indsigt i lakridsens verden og historien om vejen mod målet til: den helt rette lakrids. Men pas på, lakridsen er stærk vanedannende.
Aftenen byder også på en workshop, hvor du selv får prøvet kræfter med lakridsen og selvfølgelig bydes på endnu flere smagsprøver, så du kender alle varianterne.
Arrangementet inkluderer rundvisning, lakridsforedrag, -fremstilling og -smagning.