Skip to content
Økonomi og aktiekurser i FOF Nordsjælland

Fundamentet for din privatøkonomi 50+

Fundamentet for din privatøkonomi 50+

Invester i dig selv og din fremtid – det betaler sig!

Med en verden i stor forandring, høj inflation, høje renter, faldende huspriser, krig, forbrugsvarer og ydelser som bliver dyrere samt en recessionsfrygt hængende over os, kan det være svært at overskue den nærmeste økonomiske fremtid.

Få skabt fundamentet for en sund økonomi og opnå de rette værktøjer til økonomisk frihed resten af livet. Hvordan ruster du din økonomi så du kan få det liv, du ønsker som pensionist?

Desirée Ballegaard præsenterer dig for redskaber, der minimerer unødvendige bekymringer og stress omkring din økonomi og tidshorisont. Du lærer at stille de rigtige spørgsmål og blive klædt på til at investere og tilrettelægge din økonomi, så den understøtter dine mål, drømme og ønsker.

Med dette foredrag lærer du:

  • dine ubevidste mønstre at kende og får ændret dit mindset omkring din økonomi.
  • hvordan du sikrer dig den fremtid, du ønsker, og imod den fremtid, du ikke ønsker.
  • hvad du bør gøre i krisetider.
  • hvordan du sikrer din pensionstilværelse.
  • om opsparing og nedsparing, til og i den tredje alder.
  • hvordan du får din formue til at vokse, nu og i fremtiden (herunder bolig, investering, pension og anden opsparing).
  • om SKAT, herunder satser, forskudsopgørelse, selvangivelse og fradrag.

Bonus: Du bliver med dette foredrag bevidst om, hvilke faktorer der skaber og styrer din privatøkonomi, og du vil blive bedre til at se de økonomiske muligheder og begrænsninger og lære at tæmme dem til din fordel.

Privatøkonomi er for mange et tabubelagt emne; det kan være forbundet med frustrationer, bekymringer, stress, uro og for nogle endda også skam. Det er rigtig ærgerligt og bør slet ikke være sådan! Vores økonomi har stor indvirkning på vores liv, velbefindende og ikke mindst de muligheder, vi har og får. Den er nemlig med til at bestemme, muliggøre eller begrænse mange af vores valg, ønsker og drømme i livet.