Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.
Læs mere her.Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.
Læs mere her.På dette hyggelige kursus skal vi lave flødeboller med smag både i skummet og i bunden - men ikke nødvendigvis den samme. Først laver vi bundene med forskellig smage og arter. Dernæst producerer vi fyldet, som både kan være med smag og uden. Tidligere Danmarksmester Nicolaj Wium viser dig, hvordan man overtrækker fyldet, så det bliver til en lækker og velsmagende flødebolle. Det bliver sjovt!
Råvareomkostninger for voksen + barn er inkl. i kursusprisen.
Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.
Medbring forklæde, viskestykke og en dåse til flødebollerne.
Vi har kurser i kommunerne Gentofte, Furesø, Allerød, Hillerød, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør, Gribskov og Halsnæs.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 09.06.2024 | 10:00-13:30 | Borupgårdskolen, Snekkersten | Nicolaj Wium |
Nicolaj Wium er uddannet civilingeniør i kemi i 1975. Nicolaj har arbejdet indenfor salg af elektronik og træ/metal bearbejdning.
Efter en del år arbejdede han i New Zealand nogle år, og herefter startede han en handelsvirksomhed. Han solgte firmaet, og begynder derefter arbejdet med chokolade og honning. I 1999 blev han Danmarksmester i fyldt chokolade.
Indenfor biavlen er han en entusiastisk og kyndig biavler og har fungeret som tilsynsmand i Nordsjælland. Fra maj til september arbejder Nicolaj med bier, og fra september til maj med chokolade. Nicolaj har skrevet adskillige artikler om bier.