Skip to content
Syng med Nordsjællands Gospelkor i FOF Nordsjælland

Nordsjællands Gospelkor

Nordsjællands Gospelkor er et etableret kor, hvor flere af os har sunget sammen i mere end 12 år. Vi har et unikt sammenhold, og vi arrangerer private sammenkomster så som korweekend, fester osv. Det gode sammenhold skyldes i høj grad vores meget dygtige, inspirerende og inkluderende korleder, Susanne Wiik Kalvåg, og vores fantastiske pianist Martin Bjørn Nilsson, der altid er veloplagt og spiller, så englene synger med. 

Vi bliver flere gange om året hyret til at synge ved festlige lejligheder. Hen over sommeren 2019 har vi sunget til flere bryllupper og en barnedåb. Korets repertoire er derfor alsidigt, fra svedig og svingende gospel til pop og jazz. Vi indstuderer koncentreret vores nye sange og har et højt detaljeniveau. Du opnår den bedste korrutine, hvis du har en høj mødestabilitet og investerer lidt tid til at indøve repertoiret hjemme.

Koret har pt. ca. 60 medlemmer med høj mødestabilitet, og vi garanterer, at du går opløftet og glad hjem.

Der er ingen optagelsesprøve til koret, så hvis du har lyst til at investere din tid seriøst i et dejligt og livligt kor, så kom og syng med os.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.01.2024 18:45-21:00 Strandvejskirken, Humlebæk Susanne Wiik Kalvaag
2 Torsdag 01.02.2024 18:45-21:00 Strandvejskirken, Humlebæk Susanne Wiik Kalvaag
3 Torsdag 08.02.2024 18:45-21:00 Strandvejskirken, Humlebæk Susanne Wiik Kalvaag
Se alle Se færre
Underviser

Susanne Wiik Kalvaag

Susanne begyndte sin sangkarriere i Danmarks Radios pigekor 12 år gammel og har siden sunget gospel, jazz, pop, soul, R&B og klassisk. Susanne har derfor en stor spændvide i sin sang og er en stærkt formidlende og medrivende person, der smitter andre med glæde.

Susanne er, med sin søster, Anette, kendt fra den internationalt lancerede popgruppe. “Kiwi & Tess”, som hittede i Europa 88 – 89. Deres hit blev remixet og produceret af datidens mest kendte hit producenter, Stock, Aitken & Waterman (producerne bag bl.a. Rick Astley og Kylie Minogue). ”Kiwi og Tess” lavede video i Miami, som blev spillet på MTV og sendt verden rundt.

I Disneyfilmen, Herkules, var Susanne medvirkende som sanginstruktør for gospelsangerne i filmen og lagde selv stemme til en af gospelmuserne i filmen, Kalliope. Denne danske version af Hercules vandt prisen, som den bedste udenlandske sangversion af Hercules i verden.

Susanne var dirigent i 5 år af det professionelle gospelkor, “Unity”, som blev dannet af radio/TV manden, Georg Julin. Witnessing gospelkor, dirigerede hun i 10 år. I 2006 dannede hun “Rungsted Gospelkor” og i 2014 startede hun “Nordsjællands gospelkor”. Begge disse kor er flittigt brugt overalt i Danmark til film, koncerter og festlige anledninger. Korene har optrådt adskillige gange sammen på plænen i Tivoli med 100 sangere og band.

Susanne har været gæstesolist i Svenske Jazzbandet på deres turneer over en 10 års periode bl.a. i Bahrain, Marokko, Filippinerne, Thailand , Emiraterne og adskillige gange til Malaysia. Hun har samarbejdet med ambassader verden over i forbindelse med arrangementer såsom Scandinavian Week, hvor hun har deltaget som sangerinde i skandinaviske fremstød, særligt i Østen.

I dag laver hun endvidere teambuilding med gospelsang, som tema, hvor hun bruger sin sangererfaring samt fysio- og psykoterapeutiske baggrund til samlet at give gruppen en fantastisk oplevelse. Hun optræder typiske med ca. 70 koncerter om året i kirker, til fester og til diverse arrangementer rundt om i DK.