Skip to content
Kor og gospelkor i FOF Nordsjælland

Sangvinum

Sangvinum består af ca. 30 engagerede sangere i et rytmisk kor, der indøver et blandet repertoire for 2, 3 eller 4 stemmer.

Aftenen er præget af en munter og uformel stemning samtidig med, at der arbejdes seriøst med musikken. Du skal kunne synge rent.

Hvis du er interesseret i at være med i koret, bedes du forinden henvende dig til tovholder Alice Kiander på tlf. 2422 8943.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 31.01.2024 18:50-21:10 Egedal Byens Hus Niels Balle
2 Onsdag 07.02.2024 18:50-21:10 Egedal Byens Hus Niels Balle
3 Onsdag 21.02.2024 18:50-21:10 Egedal Byens Hus Niels Balle
Se alle Se færre
Niels Christian Balle
Underviser

Niels Balle

Niels har en universitetsgrad (cand. mag.) i musik og psykologi fra hhv. Aalborg og Københavns universitet. Derefter efteruddannet på Rytmisk musikkonservatorium i København (komponist-workshop, teori, hørelære, pop/rock arr.).

Yderligere uddannelse som lærer ved DMPF’s efteruddannelses-kurser. Klaver-studier hos følgende pianister: Thomas Clausen, Jørgen Emborg (jazz), Poul Rosenbaum, Birgit Gürtler (klassisk) og hos den italienske jazz-pianist Enrico Pieranunzi. 
Lærer i piano / keyboards, sammenspil og faget “Musik på computer og Ipad” på Glostrup og Søllerød (nu Rudersdal) musikskoler siden 1992. Korleder i forskellige voksen – amatørkor i mange år, heriblandt: “Takt og Tone” (tidl.”Bella Harmoni”), “Majazz”-koret, vokalensemblet “Invoca” og “Skovlykoret”, Holte.

Niels har endvidere undervist i mange år i musik og psykologi på forskellige gymnasier i Storkøbenhavn og Odsherred. Underviser også privat, både børn, unge og voksne. 

Du kan læse mere om Niels på hans website: www.nb-music.dk