Skip to content
Rundvisning i Grundtvigskirken

Grundtvigskirken

Grundtvigskirken på Bispebjerg Bakke er en af de mest seværdige kirker i København, og imponerer enhver besøgende, der træder ind i det monumentale kirkerum. Kirken blev opført i gotisk stil af P.V. Jensen-Klint, der også var bygherre for størstedelen af husene omkring kirken på Bispebjerg Bakke. Sønnen Kaare Klint overtog byggeriet efter faren og indrettede kirken med Klint-stolene, som vi stadig kan se i kirken i dag.

Vi starter turen ved Bispebjerg Torv, hvor vi går kirken i møde fra den smukke Poppelallé. Der fortælles om kirkegården, boligerne på pladsen og derefter besøger vi kirken. 

Mødested: Foran Dansekapellet, Bispebjerg Torv.

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 28.04.2024 14:30-16:00 Dansekapellet Kristina Junge Jørgensen
Kristina-Junge-Joergensen
Turleder

Kristina Junge Jørgensen

Kristina er cand.mag. i fransk og italiensk og autoriseret turistfører i København.

Kristina har været guide i København siden 2004, hvor hun guider danske og udenlandske turister. Hun guider på både museumsture, kirketure og kulturhistoriske byvandringer. Hun brænder for den gode fortælling og på at finde den underholdende vinkel på historien. Kristina har også erfaring som underviser, rejseleder og foredragsholder, ligesom du også kan møde hende på nogle af FOF’s ture på besøg Indenfor Murene.