Skip to content
I køkkenet med familien – FOF København

Karamelkursus – voksne og børn – efterårsferie

Karamelkursus – voksne og børn – efterårsferie

Tag familien med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen i efterårsferien, hvor I lærer at lave skønne velsmagende hjemmelavede flødekarameller. Vidste du, at karameller sandsynligvis er den første type sød konfekt, der nogensinde er skabt?

Det er imponerende at tænke på, at nogle få ingredienser kan skabe sådan en fantastisk konfekt. Flødekarameller smager skønt og med simple ingredienser får I mange karameller, som du kan variere i smag.

På kurset skal vi lave flødekarameller med bl.a. vaniljesmag. Under kyndig vejledning fra underviseren lærer I metoden og får tips og tricks til, hvordan man håndterer den varme karamelmasse. Alle børn skal ledsages af en voksen, da karamelmassen varmes op på komfuret og bliver meget varm. Karamellen afkøles ved stuetemperatur til næste dag, og herefter skæres de i passende stykker. Underviseren viser på kurset, hvordan det gøres derhjemme, så I får flotte lige og ensartet stykker. Og der vil selvfølgelig være smagsprøver undervejs!

Hver familie får en karamelmasse til ca. 50 karameller, som kan nydes sammen med resten af familien. I får også opskriften, så I selv kan eksperimentere og lave endnu flere hjemmelavede karameller derhjemme.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, forklæder og 2 beholder på ca. 18 x 18 centimeter (silikoneform, eller hvad l har derhjemme – det kan også være en lille bageformi metal). Derudover gerne et net/pose til at bære dem hjem i.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding skal du notere barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld jer derfor gerne i god tid, så I er sikret en plads.

Kurser for familier hos FOF København

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser