Få styr på dit julebag inden julen! Kom med i konditorkøkkenet og få tips og tricks til at lave den gode småkagedej. Du lærer om hviletider, udstikning, lækre smagskombinationer, flot pynt og den helt rigtige afbagning.
Få nogle hyggelige og lærerige timer i køkkenet, hvor julestemningen langsomt breder sig i takt med, at køkkenet fyldes af den liflige duft af alle de lækre småkager, vi sammen bager.
Viskestykke, karklud og bøtter til at transportere småkagerne hjem i.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 14.12.2025 | 11:00-14:25 | Bakkegårdsskolen, Gentofte | Jutta Pallesgaard |
Uddannelse: Jutta blev uddannet bager i 1992 og fortsatte derefter sin uddannelse som konditor, som hun afsluttede i 1995.
Andet: Jeg har opdaget, at undervisning giver mig utrolig meget. Det er spændende at se de flotte resultater, kursisterne skaber. Mit mål er, at alle efter kurset kan genskabe det samme derhjemme. Jutta underviser på både voksen- og familiekurser og ser frem til at byde dig velkommen.