Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Pølsemageri er et gammelt håndværk, som alle kan lære. På dette kursus lærer du grundteknikken til pølsefremstilling, og hvilke krydderier du kan anvende i forskellige typer af pølser. Undervejs får du fif og vejledning til, hvordan du stopper pølser.
Vi afslutter selvfølgelig kurset med at smage på alle herlighederne.
Forklæde, karklud og viskestykke.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.