Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hemmeligheden bag en vellykket omlægning af kosten til at indeholde mere grønt i hverdagen, ligger ofte i det helt enkle ved at gøre det grønne lettere tilgængeligt.
Vi skal gennemgå basisgrønt med grove og finere grøntsager, høre om næringsværdier og optimere vores indtag gennem tilgængelighed.
Vi går sammen i køkkenet og forbereder snack grønt til resten af ugen, der går længere end bare gnavegrønt. Vi prepper grønt, der skal indgå i retter og som tilbehør, så det bliver nemmere i hverdagen.
Så vil du gerne gøre det nemmere for dig selv og din familie at vælge det grønne alternativ, både som snacks og når aftensmaden skal laves? Så brug en onsdag aften på at lære om foodprepping!
Husk viskestykke, karklud og bokse til at hjemtage det preppede grønt.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.