Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

foto af grøntsager

Vegansk mad

– når fremtiden banker på i dit køkken

Kom og vær med, når vi lader os inspirere af det farvestrålende klima- og dyrevenlige plantebaserede køkken. Vi dykker på kreativ vis ned i sunde grønne retter, som ikke kun er velsmagende, men også æstetisk indbydende og fyldt med farver.

Du får introduktion til, hvordan man lever sundt og får dækket alle behov med en plantebaseret kost, så du ved, hvordan du kan springe ud i en mere klimavenlig kost derhjemme. Vi eksperimenterer med spændende og fyldige farverige salater og lette veganske retter, som er fyldt med smag. Vi fremstiller også lækre søde veganske sager, som afrunding på middagen.

Hver mødegang afslutter vi med en hyggelig middag sammen, hvor vi smager alle herlighederne.

Medbring

En notesbog og noget at skrive med, forklæde, drikkevarer (hvis du vil drikke andet end vand) samt beholdere til eventuelle rester, du gerne vil have med hjem.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Familie på madkursus

MAD OG VIN

Se alle aktuelle kurser