Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Indisk vegetarmad er meget mere end de kødfrie retter du kan få på en indisk restaurantbuffet. Det traditionelle indiske køkken er kæmpestort, med mange regionale variationer og smagsnuancer.
På dette kursus kokkererer vi friske vegetariske retter baseret på hovedsageligt økologiske råvarer og indiske krydderier. Men vi skal også prøve nogle af de eksotiske indiske grøntsager. Er du først fortrolig med det indiske køkken, bliver det meget nemmere at være vegetar. Der anvendes mælkeprodukter, men ikke æg, løg og svampe. Alle retter kan uden problemer tilpasses til veganske principper.
Du får prøvet mange sider af det indiske køkken, du lærer bl.a. at lave:
Du får også forslag til lynretter, hvis du er presset på tiden, men stadig gerne vil spise hjemmelavet mad.
Drikkevarer, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.
Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.