Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Piemonte-distriktet i Norditalien er populært og berømt – især for vinene fra Barolo og Barbaresco, der begge er lavet på nebbiolo-druen. Det er vine, der kræver tålmodighed, da de med deres høje indhold af tanniner ofte skal gemmes i mange år.
Men Piemonte omfatter også andre distrikter, og der benyttes også andre røde druer end nebbiolo – f.eks. barbera og dolcetto. Det er to druer, der er gået lidt i glemmebogen, men som fra de gode producenter kan give meget fine vine, der ikke behøver så lang lagring som nebbiolo-vinene. Og hvad med de hvide arneis og sauvignon blanc? De har også lokal karakter og leverer value-for-money.
Vi gennemgår ganske kort områderne Barolo og Barbaresco (og smager et par nebbiolo-vine derfra), men ellers fokuserer vi på nogle af de andre spændende vine og druer, og kommer rundt i hele Piemonte.