Skip to content
Coretræning hos FOF København

Ryg, hofte og ben

Forebyg og afhjælp smerter med målrettet træning

Værker ryggen, når du rejser dig fra stolen? Oplever du smerter i knæene, når du går? Eller kunne du have gavn af at få sat fokus på din bækkenbund?
FOF København tilbyder målrettet træning på små specialhold for dig, der lider af specifikke skavanker i ryg, lænd, nakke, skuldre, bækkenbund, hofte eller ben, knæ og fødderne. Vi arbejder med smertelindring og fokuseret træning af din skavank, så du kan få en lettere hverdag. Vores hensyntagende træning og specialhold er målrettet dig, som ikke kan deltage på almene hold.

Ben-hofte-knæ træning i København – få en mere sikker gang

Vores kurser i træning af hofte-knæ og fødder-ben-kredsløb er for dig, som har fx hofte- eller knæsmerter i et omfang, der gør det vanskeligt at fungere i dagligdagen. Vi træner musklerne i ben, hase- og hofter og laver kredsløbs- og balanceøvelser, der giver en mere sikker gang. Vi har også fokus på korrekt kropsholdning. På nogle hold indgår træning i maskiner.

Træning for dig med kroniske smerter i ryg, lænd, nakke og skulder – opnå langsigtede forbedringer

Disse træningshold er for deltagere med kronisk tilbagevendende problemer i ryg, nakke og skuldre. Undervisningen består af en række styrke, stræk- og afspændingsøvelser med fokus på ryggens funktionsevne. Under kyndig vejledning optræner vi mave- og rygmuskulatur for at give den fornødne stabilitet, bevægelighed og styrke. Vi afslutter med stræk og afspænding. 

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder træning i København, Kgs. Lyngby, Charlottelund og på Frederiksberg.

Hvem underviser på kurserne?

Vores undervisere er alle veluddannede med omfattende undervisningserfaring og har baggrund som bl.a. bevægelsespædagoger og fysioterapeuter.

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér