Skip to content

Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.

Læs mere her
Coretræning hos FOF København

Ryg, hofte og ben

Forebyg og afhjælp smerter med målrettet træning

Værker ryggen, når du rejser dig fra stolen? Oplever du smerter i knæene, når du går? Eller kunne du have gavn af at få sat fokus på din bækkenbund?

FOF København tilbyder målrettet træning på små specialhold for dig, der lider af specifikke skavanker i ryg, lænd, nakke, skuldre, bækkenbund, hofte eller ben, knæ og fødderne. Vi arbejder med smertelindring og fokuseret træning af din skavank, så du kan få en lettere hverdag. Vores hensyntagende træning og specialhold er målrettet dig, som ikke kan deltage på almene hold.

Ben-hofte-knæ træning i København – få en mere sikker gang

Vores kurser i træning af hofte-knæ og fødder-ben-kredsløb er for dig, som har fx hofte- eller knæsmerter i et omfang, der gør det vanskeligt at fungere i dagligdagen. Vi træner musklerne i ben, hase- og hofter og laver kredsløbs- og balanceøvelser, der giver en mere sikker gang. Vi har også fokus på korrekt kropsholdning. På nogle hold indgår træning i maskiner.

Træning for dig med kroniske smerter i ryg, lænd, nakke og skulder – opnå langsigtede forbedringer

Disse træningshold er for deltagere med kronisk tilbagevendende problemer i ryg, nakke og skuldre. Undervisningen består af en række styrke, stræk- og afspændingsøvelser med fokus på ryggens funktionsevne. Under kyndig vejledning optræner vi mave- og rygmuskulatur for at give den fornødne stabilitet, bevægelighed og styrke. Vi afslutter med stræk og afspænding. 

Styrk din bækkenbund

Afhjælp inkontinens eller muskelsmerter gennem vores bækkenbundstræning i København. En svag bækkenbund kan give flere gener, bl.a. vandladningsproblemer. Bækkenbundstræning har effekt på såvel gamle som unge. Har du lige født, fået anlagt stomi eller fået foretaget en underlivsoperation, kan træning af bækkenbunden gøre en betydelig forskel. På kurserne optræner vi muskulaturen omkring bækkenbunden gennem rolige og skånsomme øvelser. Bækkenbundstræningen hjælper med at smidiggøre de berørte muskler, som du langsomt vil lære at kontrollere. Er du villig til at ændre adfærd i hverdagen, er der ingen aldersgrænse for, hvornår bækkenbundstræning har effekt.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder træning i København og hele hovedstadsområdet.

Hvem underviser på kurserne?

Vores undervisere er alle veluddannede og har baggrund som bl.a. bevægelsespædagoger og fysioterapeuter. De har omfattende undervisningserfaring.

Filtrér