Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Coretræning hos FOF København

Ryg, hofte og ben

Forebyg og afhjælp smerter med målrettet træning

Værker ryggen, når du rejser dig fra stolen? Eller oplever du smerter i knæene, når du går? FOF København tilbyder målrettet træning på små specialhold for dig, der lider af specifikke skavanker i ryg, lænd, nakke og skuldre eller ben, knæ og fødder. Vi arbejder med smertelindring og fokuseret træning af din skavank, så du kan få en lettere hverdag. Vores hensyntagende træning og specialhold er målrettet dig, som ikke kan deltage på almene hold.

Fødder-ben-kredsløb-træning i København – få en mere sikker gang

Vores kurser i træning af fødder, ben og kredsløb er for dig, som f.eks. har hævede ben, kramper eller åreknuder i et omfang, der gør det vanskeligt at fungere i dagligdagen. Vi træner musklerne i ben og haser samt laver kredsløbsøvelser, der giver en mere sikker gang. Vi har også fokus på korrekt kropsholdning og fodstilling.

Træning for dig med kroniske smerter i ryg, nakke og skuldre – opnå langsigtede forbedringer

Disse træningshold er for deltagere med kronisk tilbagevendende problemer i ryg, nakke og skuldre. Undervisningen består af en række styrke, stræk- og afspændingsøvelser med fokus på ryggens funktionsevne. Under kyndig vejledning optræner vi mave- og rygmuskulatur for at give den fornødne stabilitet, bevægelighed og styrke. Vi afslutter med stræk og afspænding. 

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder træning i bl.a. København, Charlottenlund og på Frederiksberg. Se adresser under holdinfo på det enkelte hold.

Hvem underviser på kurserne?

Vores undervisere er alle veluddannede med omfattende undervisningserfaring og har baggrunde som bl.a. bevægelsespædagoger og fysioterapeuter.

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér