Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Hensyntagende motion hos FOF København

Frisk træning for seniorer – sommerhold

Frisk træning for seniorer – sommerhold

Sjov og effektiv træning i et frisk tempo, ledsaget af livlig musik og godt humør – alt sammen i en afslappet atmosfære.

Giv din krop bevægelse, balanceudfordringer og glæde med gotvedinspireret træning, og oplev, hvordan bevægelse kan give dig mere energi.

Vi træner hele kroppen igennem på en alsidig og dynamisk måde med afsæt i gotvedgymnastik, hvor kroppens naturlige bevægelsesmønstre får udtryk. Du vil mærke, at din kondition forbedres, musklerne styrkes og bevægeligheden øges. Vi bruger musik til øvelserne for at øge glæden ved bevægelse.

Der er gående og stående træning – både med og uden bolde, tørklæder, gummiringe og andre redskaber, og derudover vil der også være øvelser på måtte.

Noget af træningen består af øvelser, aktiviteter og lege, hvor vi har fokus på at sætte kroppens bevægelser, kroppens sanser og hjernens logiske evne i spil på en gang. Dette styrker din hukommelse og koncentration samtidig med, at du træner din balance og koordination.

Du vil kunne mærke, at vi arbejder hele kroppen igennem med henblik på at opnå smidighed, styrke, ledmobilitet, god balance og koordination. Din gevinst er en øget muskelmasse, et bedre kredsløb, en højere koordinationsevne, en forbedret balance, samt energi og livsglæde.

Undervisningen slutter hver gang af med 5-10 minutters afspænding på måtte.

Motion og træning i København

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser