Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Træning i naturen hos FOF København

Træning for rigtige kvinder

Har du set de »Rigtige Mænd« træne og tænkt: »Det ser jo faktisk rigtig sjovt ud! Det kunne jeg godt tænke mig at prøve!« – Så har du chancen her.

Det overflødige fedt skal brændes af, og pulsen skal pumpes op! Du bliver udfordret på puls og styrke med træning, der tilpasses dit niveau. Hver uge vil der være nye sjove – og måske lidt grænseoverskridende – udfordringer med inspiration fra de »Rigtige Mænd«. Træningen vil gøre dig stærk og smidig og du får bedre kondition og øget bevægelighed.

Træningen er udendørs, enkel og effektiv – der svedes, grines og afbrændes en masse kalorier i al slags vejr. Alle kan være med uanset træningserfaring og niveau!

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 07.09.2020 16:25-17:25 Gladsaxe Stadion Tia Naundrup Laustsen
2 Mandag 14.09.2020 16:25-17:25 Gladsaxe Stadion Tia Naundrup Laustsen
3 Mandag 21.09.2020 16:25-17:25 Gladsaxe Stadion Tia Naundrup Laustsen
Se alle Se færre
Underviser

Tia Naundrup Laustsen

Uddannelse: Jeg er uddannet Personlig Træner, Fitnessinstruktør & Kostvejleder, suppleret med moduler inden for Mobilitet, Børn & Overvægt, Sundhedscoaching med fokus på vægttab samt Moderne Smertevidenskab.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg arbejder til daglig på fuld tid i egen virksomhed med personlig træning, holdtræning & kostvejledning. Derudover har jeg en baggrund inden for projektledelse.

Undervisningserfaring: Jeg underviser i forskellige aktiviteter bl.a. Funktionel Træning, Løb & Styrke hold, Styrke & Mobilitet og Sunde Kostvaner. Derudover arrangerer jeg events og forløb for virksomheder og offentlige institutioner.

Andet: Min tilgang til træningsmotivation er især kendetegnet ved variation, god energi og højt humør.
Masser af effektive og sjove øvelser med egen kropsvægt, redskaber og naturens mange muligheder gør træningen udfordrende på en måde, hvor alle kan være med.