Skip to content

Upcykling med kalkmaling - små møbler og brugskunst

Upcykling med kalkmaling - små møbler og brugskunst

Vil du forvandle et gammelt møbel til dit eget kunstværk? Bliv fanget af det magiske univers af kalkmaling og upcycling!

På denne workshop med underviser Silvia Venegas vil du lære at upcycle små møbler og brugskunst med kalkmaling og stencil. 

Silvia Venegas: "Har du noget gammelt derhjemme, som du gerne vil opfriske, er du meget velkommen til at tage det med. Det kan være små møbler som for eksempel en skammel, en barnestol, en taburet, et lille sidebord, en lille hylde/reol, et nøgleskab, en blomsteropsats, en dukkeseng… Eller noget brugskunst som for eksempel en bakke, en knagerække, en æske med låg, en bladholder, et smykkeskrin, en kagedåse, en vandkande, eller hvad du nu har lyst til at upcycle. Bare det ikke er for stort, så det er overskueligt. Det kan være af træ, melamin, plast eller metal. Kalkmalingen hæfter super godt på alle overflader. 

Du må meget gerne sende en mail til mig med et billede af det, du vil upcycle, så kan jeg vurdere om det passer til workshoppen og om vi kan gøre det færdigt i løbet af fire timer.  

Hvis du ikke har noget derhjemme men alligevel vil lære at upcycle, kan du købe en gammel bakke af mig, som du kan arbejde med. Det koster 50kr.

Du kommer til at male, dekorere og lakere, så genstanden får nyt liv. Du lærer alt det du har brug for, så du selv kan upcycle små møbler og andre ting i dit hjem. 

Desuden vil du mødes med andre kreative og søde mennesker. At være på en workshop er altid en hyggelig og lærerig oplevelse. Jeg vil gøre alt for, at du tager hjem fra workshoppen med et upcycled kunstværk i hænderne, nye færdigheder og et stort smil på læben."

Alle materialer er inkluderet i prisen (maling, pensler, stencils).