Skip to content
Syng med Ordrup Gospelkor i FOF Nordsjælland

Ordrup Gospel

Ordrup Gospelkor består af 40 glade sangere, der synger sange med livsglæde og energi. Få et herligt repertoire med ny og gammel Gospel, spirituals, korlederens egne kompositioner og gospelfortolkninger af rytmisk musik på både dansk og engelsk. Vi synger tre og firstemmig Gospel med og uden korets egne solister.

Det er fællesskabet og lysten der driver værket, så kom uanset dine tidligere sangerfaringer. Bare du holder af at synge og kan ramme tonen. Vi håber, du har en god mødestabilitet, for jo mere vi er sammen, jo bedre lyder det!

Vi har et flot sammenhold og det er herligt nemt at komme ind i koret som ny. Da der er mange i koret der har været med fra starten, får du stor støtte i din stemmegruppe til at lære de “gamle” numre. Der er løbende optagelse så du er altid velkommen.

Vi har 4 koncerter pr. halvår som fx kan være kirkekoncert, koncerter på plejehjem, til tivoli Gospel festivallen, kulturhavnen i Gilleleje. Se meget mere om Ordrup Gospelkor på ordrupgospel.dk.

Hvis du først vil se om koret er noget for dig, er du velkommen til at melde dig til Gospel Workshop og synge gospel med vores korleder Alexandar Hjorth. Ønsker du at blive optaget i koret herefter, afpasser vi prisen efter din senere start. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.08.2021 17:00-19:30 Maglegårdsskolen-Musikhuset Alexandar Hjorth
2 Onsdag 25.08.2021 17:00-19:30 Maglegårdsskolen-Musikhuset Alexandar Hjorth
3 Onsdag 01.09.2021 17:00-19:30 Maglegårdsskolen-Musikhuset Alexandar Hjorth
Se alle Se færre
Underviser

Alexandar Hjorth

Alexander er uddannet korleder, musikskolelærer, pianist, guitarist og samtaleterapeut.

Han har fungeret som Gospelkorleder siden 2011. Har været aftenskole underviser siden 2002 i korsang, foto, Gospel, fællessang og klaver. Skiftede fra at være økologisk landmand til skolelærer i 2006.

Alexanders fokusområde er at finde den enkeltes kvaliteter og skabe muligheder og støtte til videreudvikling. I hans undervisning handler det om at nørde igennem, finde sit flow, humor, glæde og begejstring.

Hjemmeside: ordrupgospel.dk

Du er velkommen til at kontakte Alexandar Hjort på tlf.: 26203530 eller mail: djxandar@gmail.com