Skip to content
Guidet udstilling Giacometti på SMK

SMK - Alberto Giacometti – Hvad øjet ser

I et brag af en udstilling kommer vi helt tæt på flere hovedværker af den berømte schweiziske billedhugger, maler og tegner Alberto Giacometti (1901-1966). I en tid hvor humanismen antager nye former og udvikler sig til en ny, diffus eksistentialisme, forsøger Giacometti at indfange essensen af menneskefigurens nye plads i verden. 

Frederik Lindskov der er cand.mag. i filosofi, har en BA i kunsthistorie og selv er udøvende billedkunstner tager dig gennem udstillingen. 

Prisen er eksklusive entré til museet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.04.2024 15:00-16:30 Statens Museum for Kunst Frederik Lindskov
Turleder

Frederik Lindskov

Uddannet cand.mag. i filosofi og har en BA i kunsthistorie. Frederiks særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er han selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Frederik har efterhånden en del års erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder. Han er kendt for høj og klar tale, så gruppen kan stå spredt og samtidig få det hele med.

Frederik har desuden en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har han været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.