Skip to content
Guidet rundvisning på Bernstorff Slot

Bernstorff Slot ved sommertid

Bernstorff Slot ved sommertid

Vi skal besøge det smukke hvide Bernstorff Slot, der ligger på det højeste i Bernstorffs Slotshave. Her skal vi på slotsrundvisning med Bernstorff Slots kunsthistoriker, Christian Claudio Apostoli, som vil fortælle os alt om de store statsmænd og kongelige personligheder, der gennem tiden har benyttet Slottet som deres sommerresidens. Vi kommer rundt i flere af de dekorative rum, der byder på både overraskende viden, hemmelige døre og pompøs udsmykning.

Derefter bydes der på kaffe/te og kage i én af Slottets saloner, og Marianne Bentzen holder et oplæg om Bernstorffsparkens mange skatte lige fra Svenske Villa til Dronning Louises Tehus. Så kom med til et overflødighedshorn af oplevelser på Bernstorff Slot.

Turen omfatter guidet slotsrundvisning, foredrag om parkens mange skatte, og te/kaffe/kage i en af salonerne på Bernstorff Slot.

Mødested: Foran hovedindgangen til Bernstorff Slot, Jægersborg Alle 93, Gentofte

Christian Claudio Apostoli er ba.mag. i Kunsthistorie fra Københavns Universitet og mangeårig omviser og foredragsholder på Bernstorff Slot, Charlottenlund Slot og Fredensborg Slot.

Marianne Bentzen er exam.com i Kommunikation og guide med mange udflugter og omvisninger i bagagen, primært kulturskatte og nye byrum.