Skip to content
Besøg hos Bagsværd Lakrids med FOF Nordsjælland

Lakridsfest hos Bagsværd Lakrids

Lakridsfest hos Bagsværd Lakrids

Kom med til en særlig aften i lakridsens tegn, hvor vi er inviteret inden for hos Bagsværd Lakrids til overværelse af lakrids fremstilling tilsat fortællingen om kunsten at lave håndlavet lakrids – og så med guldmedalje. Desuden skal vi nyde en middag med udsøgte vine, høre live musik og have flere smagsprøver – så du kan godt begynde at glæde dig til en hel fredag aften i lakridsens verden.

Aftenen starter med, at vi kommer helt tæt på processen, når vi sammen med ejeren af Bagsværd Lakrids, Morten Kornbech Larsen, skal opleve lakridsens tilblivelse direkte fra gryden. Og uanset om du er til mynte, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så er den lakrids, som vi skal opleve på vores lakridstur af en helt speciel kaliber. Det er håndlavet lakridskaramel produceret af minimum 5 % rå lakrids – og så smager den forrygende. Og mens duften breder sig, så giver Morten os en indsigt i lakridsens verden og historien om vejen mod målet til: Den helt rette lakrids. Undervejs bydes der på flere smagsprøver, også af den nylavede lakridskaramel fra gryden - men pas på, lakridsen er stærkt vanedannende.

Dernæst forsødes aften yderligere med en skøn sushi middag med fem udsøgte kvalitetsvine fra Bagsværd Vinhandel (vinmængden er tilpasset, så gæster i bil kan køre hjem). Og der bydes på livemusik med cremede klassikere ved den skønne sangerinde Sussi Hoffgaard og guitarist Morten Kornbech. Og mon ikke, at aftenen også byder på helt eksklusive lakridstilbud!?

Turen omfatter lakridsfremstilling/smagning, sushi middag, vinsmagning og live musik.

Mødested: Bagsværd Lakrids, Bagsværd Hovedgade 119-125, 2880 Bagsværd

Se også vores andre ture, rundvisninger og byvandringer her