Skip to content
Kvindeliv på Arbejdermuseet

Arbejdermuseet - Kvindeliv og smørrebrødsbord

Arbejdermuseet - Kvindeliv og smørrebrødsbord

Kom med på en enestående fortælling om arbejderhistoriens kendte og ukendte kvinder. Om kampe, hverdagsliv, lighed og ligeløn. Om retten til egen krop og til en plads i historien. Arbejdermuseets rundviser viser rundt i udstillingen.
 
Kvindeliv er en sanserig udstilling fyldt med genstande, historier og poesi. Her kommer du helt tæt på kvindelivet gennem de sidste 150 år. Du møder hverdagen med lortebleer, løbesod og evig graviditetsangst, men også søstersolidaritet, pause i kolonihaven og håbet om en bedre morgendag. Få også et kig ind i brevkasserne: Et univers med rørende, voldsomme og tankevækkende kvaler og dilemmaer. Træd ind i kampzonen med krav om lighed, ligeløn og retten til egen krop. Og mød pionererne. Dem, der har sparket døre ind, sprængt grænser, og som fortjener en plads i historiebøgerne.

Efter rundvisningen står smørrebrødsbordet klar til os i Arbejdermuseets hyggelige og autentiske restaurant, den fredede kælderbeværtning Café & Øl-Halle. De historiske lokaler er blevet restaureret, så de nu står som i året 1892, og restauranten bærer sit oprindelige navn. Vi nyder en god, gammeldags frokost, serveret i form af et lækkert smørrebrødsbord, der altid byder på et bredt udvalg af forskellige slags smørrebrød. Du kan spise lige så mange stykker, som du har lyst til.

Pris inkl. rundvisning, smørrebrødsbord og en øl, vand eller et glas vin.