Skip to content
Find vej ind på ejerboligmarkedet HERO

Find vej ind på ejerboligmarkedet

Debat om muligheder og faldgruber for førstegangskøbere.

Boligpriserne i de store byer er tårnhøje, og vejen til at få fod under eget bord kan virke kroget og endeløs. Det mærker især den unge generation. Samtidig er der en række overvejelser udover det rent økonomiske, du bør gøre dig, inden du træder ind på ejermarkedet. Ikke mindst hvis du drømmer om at flytte fra lejlighed til hus.

Med ambitionen om at hjælpe alle kommende boligejere bedst muligt på vej har dette arrangement dig og det øvrige publikum i centrum. Du får overblik og konkrete råd til, hvordan du kan træde trygt ind på ejerboligmarkedet.

Vi inddrager publikums spørgsmål, overvejelser og dilemmaer og debatterer mulighederne for, at førstegangskøberne kan træde ind på ejerboligmarkedet, uden at hverdagen og drømmen om det gode ungdoms- og familieliv bliver kvalt i en alt for stram privatøkonomi. Vi kommer naturligvis også ind på de overordnede strukturer, der har betydning for boligpriser og -udbud.

Det bliver utvivlsomt en både spændende og underholdende aften med masser af substans og viden at "tage med hjem". Det er helt oplagt for dig, der er ung, at tage dine forældre med – og vice versa!

KU.BE’s populære spisested SPISE.STUEN har sammensat en lækker menu til FOF Københavns gæster, som kan nyde en lækker tapasanretning inden arrangementet. Book bord og bestil maden her.

Moderator

Emil Kondrup debat om ejerboligmarkedet
Emil Kondrup.

Emil Kondrup er nordjysk journalist og instagrammer, der nok er mest kendt i forbindelse med sit første huskøb, der blev til TV2-serien »Kondrup Ka’ Os«. I øjeblikket er han også aktuel i sæson 2 af TV-programmet »Forræder«.

 

I panelet

Debat om ejerboligmarkedet
Anna Asghari. Foto: Barbara Marstrand

Anna Asghari er til daglig direktør i Ungdomsbureauet, hvor hun arbejder med at styrke unges magt og indflydelse i samfundet og beslutningstageres engagement i unge. Ungdomsbureauet har bl.a. startet Ungdommens Folkemøde, hvor de samler 30.000 unge til en kæmpe demokratifestival hvert år.

Mira debat om ejerboligmarkedet
Mira Lie Nielsen.

Mira Lie Nielsen er 45 år, uddannet cand.oecon. og har i knap ni år brugt sit arbejdsliv på at følge udviklingen på det danske boligmarked. Hun er del af en analyseenhed i Nykredit Markets med fokus på boligmarkedet. De seneste fire år har hun været en fast ekspert i TV-programmet »Hammerslag« på DR1.

vej ind på ejerboligmarkedet
Louise Kastberg.

Louise Kastberg er fagekspert i boligøkonomi hos Videncentret Bolius. Louise har en baggrund som privatøkonomisk journalist, og hun har stor erfaring med de økonomiske udfordringer og muligheder, der er, når du skal købe bolig.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Bolius.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.05.2024 19:00-21:00 KU.BE Flere foredragsholdere

Flere foredragsholdere


Måske du også er interesseret i...

FOF København har hvert år over 200 foredrag, debatter, talks og koncerter i hele hovedstadsområdet. Emnerne varierer fra højaktuelle politiske debatter, kunstneriske øjenåbnere og naturvidenskabelige landvindinger til personlige historier. Foredragsholderne er altid engagerede og dygtige formidlere.

Hvis du er nysgerrig på vores udbud af kurser, workshops og holdtræning, så er der også rig mulighed for at finde noget, der passer dig. Hver år har vi tusindvis af muligheder at vælge mellem, hvor du kan dygtiggøre dig inden for lige det felt, du er interesseret i. Opdyrk en gammel hobby, lær en ny, kom i form eller find noget at gå til sammen med dem, du holder af. Vi udbyder f.eks. hold i musik, madlavning, motion, it, kommunikation, sprog og kreative kurser. Vores udbud er for alle aldre og livssituationer, så du nemt finder det, der passer dig – uanset om du leder efter hold under din barsel, i dit seniorliv eller noget helt tredje.

Gør som 45.000 andre: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om nye hold, konkurrencer og gratis artikler, opskrifter og undervisernes bedste tips og tricks.