Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Kursus, Mundtlig formidling, FOF København

Retorik og mundtlig formidling

Retorik og mundtlig formidling

Vil du blive bedre til at argumentere, tale præcist og lave knivskarpe mundtlige fremlæggelser?

Over en intensiv dag arbejder du med de vigtigste redskaber fra retorikken, så dine oplæg bliver enkle, forståelige og overbevisende: Du lærer at finde gode argumenter, bruge en retorisk taledisposition og gøre dit sprog klart, så alle kan forstå og følge med i dit budskab. Du præsenterer løbende og lærer at bruge dit kropssprog og tale rummet op. De retoriske taleredskaber, du får, kan bruges i alle mundtlige sammenhænge til både oplæg og taler.

Kurset er for dig, der skal præsentere og kommunikere klart i dit professionelle arbejde. Det kan også være, du skal tale overbevisende i f.eks. foreninger, bestyrelser, ved brylluppet eller lave skarpe oplæg til eksamen eller undervisningssammenhæng. Retorikken kan bruges i alle mundtlige fora. Kurset er for alle, og deltagerne arbejder sammen i et positivt og konstruktivt læringsrum med god energi.

Du får løbende hands-on teori og øvelser, så du prøver det hele af i praksis. Og du får professionelle redskaber til at give og modtage konstruktiv feedback, som du også kan bruge ved næste møde, hvor der skal gives feedback, som kan hjælpe til at forbedre arbejdet.

Mundtlig formidling er kernen i enhver god fremlæggelse. Det er det stærkeste middel til at fange og overbevise dine tilhørere, når du er levende, nærværende og formidler dit budskab klart.

 

Skrivekurser og kommunikationshold

KOMMUNIKATION OG SKRIVEKURSER

Se alle aktuelle kurser