Skip to content
Skrivekursus hos FOF København

Romanen – en gang om måneden

Du vil gerne skrive en roman, men hvordan kommer du i gang, skriver dig ind i den og får den afrundet?

Hvordan kan du f.eks. omsætte dine livserfaringer til fiktion eller skrive fantastisk? Hvordan får du et levende, litterært sprog? Alle grundlæggende dele af romanarbejdet bliver gennemgået og en del af undervisningstiden bruges til at skrive med konkrete emner og afsæt i dit eget projekt.

Kurset er for alle, både dig der er godt i gang og dig der blot har en idé. Forfatteren deler ud af egne erfaringer og viser forskellige eksempler på litterært sprog og strukturer i romaner. Du bliver en del af en gruppe af skrivende med en forfatter ved roret, der mødes gennem mange måneder - så du bliver holdt fast i processen.

Du får også boganbefalinger til frivillig læsning og måske læser vi i fælleskab en roman eller to i løbet af kurset. For alle aldre, du skal dog være mindst 15 år.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 30.08.2024 17:00-21:00 KBH K, Rosenborggade Sissel Bergfjord
2 Fredag 27.09.2024 17:00-21:00 KBH K, Rosenborggade Sissel Bergfjord
3 Fredag 01.11.2024 17:00-21:00 KBH K, Rosenborggade Sissel Bergfjord
Se alle Se færre
Underviser

Sissel Bergfjord

Fag/aktivitet: Kurser i roman, novelle, maleri og tegning.

Uddannelse: Sissel er uddannet på Forfatterskolen og Forfatterskolen for børnelitteratur, og så har hun også taget en BA i kunsthistorie fra Københavns Universitet. Derudover har Sissel boet et år i Firenze, hvor hun studerede maleri. 

Undervisningserfaring: Har siden 1999 undervist og lavet workshops, bl.a. hos FOF København, private, firmaer, på skoler og i gymnasiet samt på Arken.

Andet: Sissel har skrevet både almen skønlitterære romaner og ungdomsromaner. Hun har også altid tegnet og malet, og har bl.a. et portræt af forfatter Kim Leine udstillet på Det nationalhistoriske museum på Frederiksborg slot i Hillerød. I 2021 etablerede hun sit eget forlag, Ombelico, og har udgivet novellesamlingen »Midlertidig Opvartning«, som foregår i en kolonihave. Derudover et genoptryk af romanen »Sortedam«.

Se mere på ombelico.dk.