I Danmark kender vi mest friskpølser i form af medister, men friskpølser kan være så meget mere og andet. Det er nemt at få inspiration fra det store udland – tænk blot på chipolata fra Frankrig, cumberland fra England, salsiccia fra Italien, de mange forskellige typer chorizoer fra henholdsvis Spanien og Latinamerika for slet ikke at tale om det store udbud af friskpølser som ses hos slagterne i USA. Listen er uudtømmelig!
Vil du gerne selv prøve kræfter med at være pølsemager? På dette kursus bliver du klædt på til at kunne fremstille lækre og saftige håndrørte friskpølser, som både kan steges og grilles. Du får grundviden til at kunne udvikle dine egne opskrifter, for det geniale ved pølser er, at det kun er fantasien, som sætter grænser for hvilke smags og ingredienssammensætninger, der kan fremtrylles.
Under fremstillingen af pølserne gennemgår vi teknikkerne for stopning og afdrejning af pølserne, og hvordan pølserne på forskellig vis kan efterbehandles og tilberedes.
Aftenen bliver afsluttet med en lettere anretning, hvor der smages på de forskellige pølser.
Forklæde, karklud og viskestykke. Evt. frostposer eller andet til at pakke de pølser ind i, som du kan tage med hjem.
Råvarer er inkluderet i prisen.